Vse barve mavrice – mladinska izmenjava

Pri Brez izgovora so pripravili projekt VSE BARVE MAVRICE, ki bo potekal od 30. 6. do 9. 7. 2022 v Sloveniji (v Ljubljani) v obliki izmenjave.

Projekt so pripravili mladi, ki si želijo izboljšati ozaveščenost in znanje na področju spolnosti med mladimi, pedagoškimi delavci, mladinskimi delavci in drugimi. Zato bodo v projektu razvijali produkte, ki bodo izobraževalne narave za širšo populacijo. Dolgoročno je namen projekta nasloviti tabu temo, zmanjšati duševno stisko in težave posameznikov, ki jih povzročajo občutki zavrnitve na področju spolnosti in zmanjšati nasilje ter družbeno zavračanje takih vprašanj.

Ker si želijo mlade iz različnih delov Slovenije in z različnimi pogledi, imajo tri mesta za posameznike, ki niso člani Brez izgovora in so stari od 16 do 21 let.

V Slovenijo bodo prišli posamezniki iz 5 različnih držav: Poljska, Norveška, Nizozemska, Portugalska, Belgija in Španija.

V ekipi boste pripravljali vsebino za izmenjavo, na kateri se boste pogovarjali o spolnosti in pogledu mladih na to tematiko. V organizacijski ekipi boste iskali kreativne načine za najboljšo izmenjavo.

Prijavite se lahko tukaj do 28. 5. 2022. Vsi stroški so pokriti. 

Za več informacij pišite na manca.kozlovic@noexcuse.si.

Vir: Brez izgovora