Festival Dobimo se pred Škucem

Društvo ŠKUC vas vabi, da se jim pridružite na letošnjem festivalu Dobimo se pred Škucem, ki bo potekal med 23. julijem in 1. avgustom 2021.

Festival Dobimo se pred Škucem predstavlja sklop raznolikih, kulturi in ustvarjalnosti posvečenih, sproščenih popoldnevov in večerov, ki so brez vstopnine in se odvijajo na Starem trgu v Ljubljani.

Namen festivala je s kvalitetnimi kulturno-umetniškimi dogodki dopolniti in popestriti poletno dogajanje v starem mestnem jedru Ljubljane. Zato vsako leto nagovorijo z javnim povabilom k sodelovanju nekatere sicer že priznane, a večinoma še neuveljavljene ustvarjalce_ke, ki premorejo nadarjenost in perspektivo, v okviru festivala pa pridobijo priložnost za predstavitev in promocijo. Gre za izvajalce_ke različnih umetniških zvrsti, ki jih je resnično vredno preveriti v živo.

Festival je namenjen širši javnosti različnih starosti in okusov, tako otrokom kot mladini ter odraslim z različnimi kulturnimi željami. Program obsega koncerte, performanse, gledališke predstave, razstavi, ustvarjalne delavnice, literarni večer, Knjižnico pod krošnjami in Škucevo tržnico.

Več o programu najdete tukaj.

Vir: Društvo ŠKUC