Aktivnosti med počitnicami za mlade!

V Ljubljani bo to poletje zanimivo tudi za mlade, saj ljubljanski mladinski centri pripravljajo pester program za preživljanje poletnih dni v mestu! 

V javnem zavodu Mladi zmaji vse do 11. 9. 2020 za mlade od 10 do 29 let in za družine pripravljajo raznovrstne aktivnostmi in posebno ugodno ponudbo prenočevanja v Hostlu Celica. Mladim med drugim ponujajo supanje na Ljubljanici, glasbeno rock pustolovščino za dekleta, z Ljubo in Dragom naokoli, raziskovanje ulične umetnosti, učenje DJ-anja ali pa na izi henganja. Poletno ponudbo Mladih zmajev lahko najdeš tukaj in tukaj 

Mladi zmaji Bežigrad vabijo na vsakoletni poulični festival “Biti mlad je zakon”, ki se bo odvil med 14.00 in 21.00 v petek, 28. 8. 2020. Dnevni program bodo zapolnile športne, ustvarjalne in poučne delavnice, večerni del pa bo glasbeno obarvan. Več o programu sledi kmalu!

Še vedno pa potekajo aktivnosti Poletne avanture z Mladimi zmaji!  

Lahko se prijaviš na malo šolo supanja, ki je namenjena mladim od 15. do 18. leta. Prijave zbirajo tukaj 

Odvijal se bo tudi dogodek Urbana umetnost, namenjen mladim od 20. do 29. leta. Prijave zbirajo tukaj 

V avgustu pa bo prav tako potekala delavnica DJ Mladi zmaj za mlade od 20. Do 29. Leta. Prijave zbirajo tukaj 

Mladinski center Vič ponuja  vsak delovni dan v dopoldanskem času od 9. do 15. ure pester počitniški program, več o aktivnostih lahko najdeš tukaj ali pa na njihovi Facebook strani, tukaj.

Mladinski center Bob: 

  • Projekt Bobova skupnost/praktična izkušnja projektnega dela, aktualne informacije lahko spremljaš na njihovi Facebook strani 
  • Obisk mladostnikov (18 do 25 let) iz Londona, ki želijo spoznati slovensko kulturo in ljudi (predvsem mlade), način življenja pri nas in odkrivanje podobnosti in razlik med mladimi tu in tam. 
  • Projekt Pogon, več o tem lahko najdeš tukaj 
  • Usposabljanje Družbene inovacije, razvijanje poslovnih idej in reševanje problemov, več informacij lahko najdeš tukaj, prijavnici pa tukaj.

Socialna akademija tudi ponuja paleto dogodkov, med drugim:

  • Gremo se kopat! Pridruži se jim pri preganjanju poletne vročine pri druženju ob družabnih igrah na bazenu Kodeljevo v petek, 24. 7. 2020. Za aktivne mlade je na voljo 10 brezplačnih vstopnic. Več informacij lahko najdeš tukaj.
  • Še vedno se lahko prijaviš za poletno počitniško varstvo Jaz, novinar, ki bo potekalo od 3. 8. 2020 dalje, in iščejo prostovoljce_ke. V kolikor te veseli delo z otroki in si lahko vzameš nekaj časa, te vabijo k prijavi tukaj.
  • Piknik bo potekal 28. 8. 2020 v Ljubljani, vabijo vse prostovoljce_ke, sodelavce_ke, trenerje_ke in ostale, ki z njimi soustvarjajo organizacijo na skupni piknik.

Več informacij o Mladinskih centrih v Ljubljani lahko najdeš tukaj 

Seznam se bo ves čas posodabljal! V kolikor zaslediš kakšno aktivnost, ki je nismo dodali, nam lahko to sporočiš na naš e-poštni naslov info.skuc@lmit.org.