Avgust na Legebitri

Legebitra vas vabi k udeležbi avgustovskih aktivnosti.

V četrtek 4. avgusta bodo napovedano poletno vročino z Legebitro preganjali_e na bazenu Kodeljevo. Pripravite svoje najljubše kopalke, sporočite jim svoje favorite vodnih iger in se jim pridružite med 16.00 in 19.00. Na voljo imajo 15 kart, zato so prijave tukaj obvezne. Ker na kopališču ne boste sami_e jim lahko morebitne zadržke ali ideje, kako bi vam bilo na dogodku bolj udobno, sporočite na leopold.stefanic@legebitra.si. Več si lahko preberete tukaj.

Na vprašanja kot so kaj ima vesolje v planu za vas v drugi polovici poletja, ali je čas za nov tatu in novi zmenek ter na še nešteto drugih vprašanj lahko pridete izvedeti 11. 8. 2022 od 18.00 do 21.00 v MC Legebitra.  Zaenkrat vam pa lahko napovejo še to: Ob vpogledu v vašo kvir prihodnost se boste lahko osvežile_i s prav posebnimi mrzlimi pijačami in mocktaili, ki vam bodo prav gotovo odprli tretje oko. Več informacij najdete tukaj.

Projekt Baby drag prihaja h koncu, zato so za vse, ki vas zanima umetnost drag-a in vse, ki bi si o tem želele_i slišati kaj več, pripravile_i poseben dogodek, namenjen druženju v MC Legebitri malo pred samim dogodkom. Pridružite se jim 18. 8. 2022 ob 17.00. Poleg klepeta o samem drag-u ne bo manjkalo tudi drugih aktivnosti, povezanih z izražanjem samih sebe skozi mejkap, barvanje nohtov, poslušanje glasbe, ki vas bo navdušila za vogueing in še več – vse, da skupaj odkrijete svojo karizmo, unikatnost, drznost in talente, da boste kasneje glasnejše spodbujale_i vse posameznice_ke, ki bodo nastopale_i. Po dogodku v MC Legebitra pa se boste namreč skupaj sprehodile_i do Kluba Tiffany, kjer bo že vse pripravljeno za finale Baby drag-a. Fabuloznost je garantirana. Več si lahko preberete tukaj.

Vir: Legebitra