Raziskava Connect Humanity Survey – digitalne potrebe NVO

TechSoup Global Network je priskočil na pomoč Connect Humanity*, ki izvaja anketo z namenom razumeti potrebe nevladnih in neprofitnih organizacij ter potrebe skupnosti s katerimi delate (udeleženci programov, ranljive skupine, partnerji na terenu, prejemniki štipendij…) pri dostopu do interneta in polni udeležbi v digitaliziranem svetu.

Anketa, ki jo najdete tukaj je prvenstveno namenjena nevladnim in neprofitnim organizacijam, ter knjižnicam. Anketa je v angleškem jeziku in je odprta do 31.8.2022. Čas izpolnjevanja ankete je 20 minut. Rezultati so anonimni in podatki bodo prikazani samo v zbirni obliki. Vsi zbrani podatki v anketi, bodo uporabljeni izključno za namene, opisane tukaj, in v skladu s politiko zasebnosti TechSoup Privacy Policy, ki je dostopna tukaj.

Vaši odgovori jim bodo pomagali pri razumevanju razmer na področju digitalne razvitosti neprofitnih organizacij ter določiti, kje še vedno obstajajo digitalne vrzeli in izzivi. Z vami bodo delili vse povratne informacije o rezultatih, razumevanju potreb skupnosti ter pospeševanju in usmerjanju virov tja, kjer so potrebni.

Za vse informacije so vam na voljo na e-naslovu resitve@misss.org.

Vir: Zavod MISSS