Čili: Izdelovanje veganskih sladoledov in Čili: Kavni dan – izdelovanje rastlinskih napitkov

Čili: Izdelovanje veganskih sladoledov

Poletje je uradno že nekaj časa tu in edino pravilno je, da se posladkaš s sladoledi. In to veganskimi! Ker pa je vsaka hrana še okusnejša, če jo doživimo skozi proces priprave, te DIC Legebitra vabi na delavnico veganskih sladoledov, ki bo potekala v petek, 24. 7. 2020, od 16.00 do 18.00.  

Skupaj bodo miksale_idodajale_imešale_i in preizkušale_i različne sadno-mlečno-oreščakste sladolede! Sestavine, mikserji in usposobljeno osebje imajo, manjkaš še samo ti! 

Čili: Kavni dan – izdelovanje rastlinskih napitkov 

Zadnji dan julija pridite kafetkat in chillat na Legebitro!    

Skupaj bodo naredile_i rastlinska mleka/napitke in jih nato degustirale_i v kavi (ali čaju, kakor ti paše!). Poskusile_i bodo najrazličnejša (ovseno, riževo, kokosovo, pa še kakšno se najde) in videle_i katero najbolj sede.   DIC Legebitra bo poskrbelo za vse sestavine, ti pa lahko prineseš kakšne svoje stekleničke, da jih odneseš še kaj domov, če kaj ostane.   

Če pa ima katera_i še kakšen svoj mini blender (za smoothie-je na primer) pa ste več kot dobrodošle_i, da ga prinesete s sabo!   

Družile_i se bodo 31. 7. 2020 od 16.00 do 18.00 v MC Legebitri! 

Prijave na dogodke Legebitre niso več potrebne! Še vedno je obvezno razkuževanje rok ob vstopu in pri izstopu iz notranjih prostorov.

S seboj prinesite svoje maske, saj jih boste morda potrebovale_i pri aktivnostih v zaprtih prostorih. Na aktivnosti in v prostore Legebitre prihajajte le, če nimate simptomov okužbe s koronavirusom in niste bile_i izpostavljene_i tveganjem za okužbo z boleznijo COVID-19!