Ekipa LivadaLAB išče nove prostovoljke_ce

Ekipa LivadaLAB išče nove prostovoljke_ce, ki bi želele_i biti aktivni v zelenem učnem laboratoriju na Livadi v Ljubljani.

Pogrešaš naravo in druženje ob ognju; bi rad_a posadil_a in skrbel_a za kakšno rastlino, ali se naučil_a kaj graditi, rezati, sekati, sejati? Ali pa imaš kakšno svojo idejo, ki bi jo želel_a udejanjiti? Rad_a delaš na prostem, te veseli košnja trave, si želiš soustvarjati skupnostni prostor?

Potem izkoristi priložnost, saj ekipa mladih pod mentorstvom mladinskih delavk_cev išče nove moči!  

So ekipa mladih, ki so v upravljanje dobili velik travnik, na katerem želijo ustvariti primer mestnega prostora za kreativno preživljanje prostega časa, pri tem pa izboljšati kakovost lokalnega okolja, dosegati različne okoljske in družbeno-ekonomske učinke razvoja ter raziskovati prakso preko socialne ekonomije. Več lahko izveš na FB LivadaLab.

Prvo pomoč prostovoljcev bodo potrebovali že pri gradnji visokih gred, obnovi drenažnih kanalov, postavljanju ograje za vrt in košnji trave.

Na LivadaLab so trenutno aktivni vsako sredo, razen v primeru slabega vremena. Pridružiš se jim lahko vsak teden ali pa občasno na večjih delovnih akcijah, na katerih bodo poskrbeli tudi za malico.

Poziv je namenjen vsem mladim, ki prosti čas radi preživljate kreativno in v naravi. Na Livadi namreč lahko udejaniš vse – od urbanega vrtičkanja, do vodenja delavnic ali pa se prideš družit z njimi k ognju.

Pridruži se na zelenem učnem laboratoriju in eksperimentiraj v naravi glede na svoje lastne interese!

Kontaktiraš jih lahko:

  • preko elektronske pošte: livada.bob@gmail.com;
  • pridi na Livado –Dolgi breg 6, (ampak prej poglej kdaj so tam, to lahko vidiš tukaj.)

Več informacij je na voljo tukaj.

Vir: Zavod BOB