Iščejo prostovoljce za UEFA EURO U21 2021

UEFA že vrsto let omogoča širši javnosti, da od blizu spozna organizacijo večjih športnih dogodkov pod okriljem evropske nogometne zveze. To edinstveno možnost imajo tudi Slovenci in Slovenke, ki bi želeli od blizu spoznati organizacijo UEFA evropskega prvenstva do 21 let, ki ga bosta marca in junija 2021 organizirali Slovenija in Madžarska.

Prvič doslej bo na evropskem prvenstvu sodelovalo 16 ekip iz vse Evrope. Prvenstvo bo potekalo v dveh delih, skupinski del marca 2021 na štirih različnih lokacijah po Sloveniji (Maribor, Celje, Ljubljana, Koper), zaključni boji pa med 31. majem in 6. junijem v Mariboru in Ljubljani. Na posamezni lokaciji bomo potrebovali okrog 100 prostovoljcev.

Prostovoljski program v Sloveniji pod okriljem Uefe izvaja Nogometna zveza Slovenije, s ciljem ustvariti zagnano in motivirano ekipo prostovoljcev, ki bodo pomagali na številnih organizacijskih področjih. NZS želi vsem udeležencem zagotoviti enkratno in nepozabno izkušnjo, ki bi lahko v prihodnje spodbudila še več prostovoljcev, da pomagajo pri organizaciji športnih dogodkov.

Za prostovoljca se lahko prijavi vsak, ki ga zanima sodelovanje pri organizaciji enega največjih športnih dogodkov, ki ga bo organizirala Slovenija, in je pripravljen vložiti svojo strast in energijo v ta dogodek.

Kandidati morajo izpolniti naslednje pogoje:

  • 10. marca 2021 biti stari 18 let ali več,
  • imeti čas se udeležiti intervjujev (online) in treninga pred pričetkom tekmovanja,
  • biti razpoložljivi za pomoč na prvenstvu na 3 tekmovalnih dneh,
  • osnovno znanje angleščine.

Prijave so možne do 31. 1. 2021.

Preberite si več tukaj.

Vir: Celjski mladinski center