Anti-valentinovski P***o Prestiž: Popisanka

Rdeče zore vas vabijo, da se jim tudi letos pridružite na Anti-valentinovskem benefitu P***o Prestiž: popisanka, ponovno v obliki spletnega skupinskega pisanja kratkih *erotičnih* sestavkov po zgledu nadrealistične metode slastno trupelce. Dogodek bo potekal 14. februarja ob 18.00 preko spleta.

Benefit je uvod v festivalsko rajanje, ki bo letos v programu vsebovalo tudi projekcijo kratkih p***o filmov neodvisnih avtoric in avtorjev iz celega sveta. Letos ne praznujejo le ljubezenskih zgodb: od partnerstva do samskosti, radikalne ljubezni do sebe, kvir odnosov, ne-monogamnosti, neplatoničnih prijateljstev, aseksualnih romantičnih odnosov, družinskih vezi, ki jih ne določa krvno sorodstvo, do drugih ne-normativnih načinov imeti rad_a, ki so preveč zapleteni in pomembni, da bi jih bilo mogoče popredalčkati, ampak slavijo tudi ljubečo skupnostno solidarnost.

Prijave zbirajo do vključno sobote, 13. februarja, preko spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj. Vse_i prijavljene_i boste prejele_i povezavo do spletnega dogodka, ki bo potekal v slovenskem in/ali angleškem jeziku.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Rdeče zore