Code.Innovate.Connect, od programiranja do iskanja poslovnih rešitev in mreženja

Zavod Ypsilon vabi na CODE.INNOVATE.CONNECT projekt , ki ga organizira skupaj s SAP Slovenija. Projekt je zasnovan v treh delih, mladi od 16. do 30. leta pa se lahko udeležijo enega ali več sklopov dogodka.

#CODE so brezplačni tečaji programiranja v septembru , kjer se bodo mladi učili kode HTML5, JavaScript, CSS, Chatbot, tehnologije kriptovalut (Blockchain), ter postavitve spletne strani na platformo SCP. Tečaji programiranja bodo potekali v treh krajih – Ljubljani , Mariboru in Novi Gorici .

#INNOVATE projekt, kjer bodo udeleženci iskali kreativne poslovne rešitve za tri različne izzive – Smart Cities, Smart Villages, Sports Data – s pomočjo mentorjev ter imeli možnost o svojiti izlet v Beograd in glavno nagrado v višini 3500 EUR. Odvijal se bo oktobra v Ljubljani .

#CONNECT je zaključni dogodek celotnega projekta s posebnimi gosti, kjer bodo udeleženci iz petih držav predstavili svoj pitch pred strokovno komisijo, temu pa bo sledilo mreženje . Dogodek bo 20. oktobra 2018 v Ljubljani .

Projekt CODE.INNOVATE.CONNECT je namenjen vsem, ki bi radi:

  • se naučili programiranja,
  • iskali nove business rešitve s pomočjo mentorjev,
  • osvojili digitalna znanja in mehke veščine,
  • spoznali enako misleče posameznike iz petih držav.

Delavnice se bodo odvijale v slovenskem jeziku. Udeležba je brezplačna, udeležence prosijo le, da prinesejo svoje računalnike.

Prijave in informacije na: https://cicproject.org/