Delavnica Bytes of Banking

Si ambiciozen/-na, željan/-na novih znanj in rad/-a soustvarjaš trende v digitalnem bančništvu? Če si na vsa vprašanja odgovoril/-a pritrdilno, te društvo študentov EESTEC LC Ljubljana skupaj s podjetjem Halcom in s podporo društva Management Group vabi na že tradicionalno študentsko delavnico Bytes of Banking, ki se bo odvila konec septembra.

Če želiš:
1. spoznati nove ljudi,
2. pridobiti nova znanja,
3. obogatiti svoj življenjepis in
4. biti v igri za super nagrade,
… se jim hitro pridruži!

Delavnica Bytes of Banking poteka že četrto leto zapored, letošnji termin pa je od 24. do 29. septembra 2017. Teden, v katerem boš pridobil/-a nova znanja s področja informatike in ekonomije, bo obarvan tudi z druženjem – tako z ostalimi sodelujočimi kot tudi z zaposlenimi iz podjetja Halcom. Delavnica je popolnoma brezplačna in neobvezujoča. Nagrade za zmagovalce pa so vsekakor vredne truda – plačano pripravništvo v podjetju Halcom in druge.

Poleg tega prva skupina prijavljenih že pred začetkom delavnice prejme nagrado – »insiderski« ogled podjetja in pogovor ter druženje s Halcomovim vodstvom. Tako se boš lahko prepričal/-a, da je glavna nagrada – dvomesečno plačano pripravništvo v Halcomu, kjer boš nabral/-a dragocena znanja in izkušnje iz prakse (ki mimogrede izvrstno izgledajo tudi v življenjepisu) – res mamljiva.

Rok za prijave je 15. 8. 2017.

Več informacij in prijava tukaj

Vir: EESTEC LC Ljubljana