Delavnica pisanja: Zgodba, moja genialna prijateljica

Ob podpori, mentoriranju in financiranju javnega zavoda Mladi zmaji, Mestni inkubator 2020 bo v aprilu potekala delavnica “Zgodba, moja genialna prijateljica”, ki jo bo vodila večkrat nagrajena pisateljica, mag. Nataša Konc Lorenzutti, ki je med drugim za roman Bližina daljave prejela nagrado Svetlobnica.

Ob branju izbranih proznih odlomkov in pesmi iz izvirnega ter prevodnega leposlovja boste iskali vzgibe za lastne literarne utrinke, pri tem pa osvajali proces pisanja z namenom pridobivanja orodij za samorefleksijo. 

Pisanje je namenjeno vsem, saj izboljšuje splošno počutje in priskrbi kanal za odvod misli in čustev.

Če ste si od nekdaj želeli pisati (pa naj bo to karkoli) in tega še niste storili, želja ne bo izginila in vaša potreba po pisanju ne bo izpuhtela.

Vaše zgodbe ne gredo kar stran – želijo biti povedane, četudi so namenjene samo vam samim.

Skozi pisanje se lahko naučite brati lastno življenje, tako kot se preko branja knjig povežete z drugimi in spoznate, da so vaše težave univerzalne in da v svojem doživljanju sveta niste sami.

Delavnica je brezplačna in namenjena vsem starostnim skupinam, potrebujete samo pisalo in zvezek oziroma katerokoli drugo orodje za pisanje.

Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu patricija.fasalek@gmail.com.

V zadevo napišite, da se prijavljate na delavnico kreativnega pisanja, vsebina maila pa naj vsebuje vaše ime, priimek in telefonsko številko.

Potekala bo vsako sredo v aprilu (7. 4., 14. 4., 21. 4., 28. 4.) od 17.00 do 19.00 na Zoomu.

Več informacij o delavnici najdete tukaj.

Vir: Patricija Fašalek