Vabilo na posvetovalno delavnico: Digitalizacija nevladnega sektorja

Konzorcij vsebinskih mrež NVO Slovenije in Mreža regionalnih stičišč NVO vabita na posvetovalno delavnico “Digitalizacija nevladnega sektorja: razvojne prioritete in praktične potrebe nevladnih organizacij na področju digitalne preobrazbe”.

V času epidemije so se tudi v nevladnih organizacijah soočili z izzivom, kako v spremenjenih razmerah delovati naprej in zagotoviti svoje storitve uporabnikom.

Povečale so se potrebe po delu in komunikaciji na daljavo, ki so za številne nevladne organizacije pomenile nove izzive v povezavi z dostopnostjo, uporabo in razumevanjem digitalnih tehnologij. Potrebne so bile organizacijske prilagoditve na digitalno poslovanje in delovanje.

Vabijo vas k izpolnitvi vprašalnika in udeležbi delavnice, ki bo potekala preko video konference ZOOM.

S posvetovanjem želijo:

  1. Okrepiti zavedanje nevladnih organizacij o pomenu digitalne preobrazbe.
  2. Ugotoviti izzive in potrebe nevladnih organizacij pri uporabi digitalnih tehnologij in pridobivanju digitalnih kompetenc.
  3. Na podlagi zbranih mnenj in stališč pripraviti priporočila za digitalizacijo nevladnih organizacij.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Udeležbo potrdite do 24. marca preko spletnega obrazca. V obrazcu označite interes za 3 minutno predstavitev vaših izzivov in potreb. Povezavo do spletne video konference bodo prijavljeni udeleženci prejeli dan pred dogodkom.

Program delavnic lahko najdete tukaj.

Vir: Stičišče Središče