D.labs vabi programerke in programerje na brezplačno delavnico programskega jezika Ruby

Podjetje D.Labs organizira delavnico programskega jezika Ruby, na katero vabijo vse, ki že imajo osnovno znanje programiranja in bi radi izpilili svoje poznavanje jezika Ruby.

Delavnica bo sestavljena iz šestih popoldanskih srečanj, ki bodo potekala v prostorih podjetja D.Labs, vsakič po dve uri. Znanje boste lahko pridobili popolnoma brezplačno, število udeležencev pa bo omejeno na 15 najbolj navdušenih programerjev.

Cilj delavnice je, da udeleženci nadgradijo svoje programersko znanje, se poglobijo v jezik Ruby in se čim več naučijo. Tistim, ki boste pokazali željo po še nadaljnjem pridobivanju znanja in veselje do dela v ekipi D.Labs, se morda obeta tudi zaposlitev.

Tovrstne delavnice so odlično okolje za spoznavanje delodajalcev in bodočih zaposlenih. V lanskem letu je na primer ravno podjetje D.Labs organiziralo delavnico za študente Fakultete za računalništvo in informatiko. Na koncu so, kot pravijo v podjetju, izmed študentov zaposlili odličnega novega sodelavca.

Prijave zbirajo do 24. marca. Vsi, ki vas delavnica zanima, prijavo čim prej pošljite na jobs@dlabs.si. Elektronskemu sporočilu pripnite še življenjepis, povezavo do računa github ali vzorec kode. Z vsemi, ki se bodo prijavili do 24. marca, bodo pred delavnico opravili kratek preizkus in pogovor.

Novica je dostopna tukaj in tukaj.

Vir: Netokracija