Izmenjevalnica znanja: Pridobim, predam

Izmenjevalnica znanja je projekt Zavoda MEPI (Mednarodno priznanje za mlade), sofinanciran s strani Mestne občine Ljubljana. Namenjena je mladim od 15. do 29. leta in vključuje delavnice neformalnega izobraževanja, s katerimi bodo mladi lahko pridobili in izpilili svoje mehke veščine (komunikacijo, vodenje, organizacijo, načrtovanje, timsko delo, kreativno razmišljanje in reševanje problemov), ki so pomembne za njihov razvoj tako na profesionalnem kot osebnostnem področju. Projekt sestavlja sedem delavnic, ki bodo potekale med šolskim letom 2020/2021, obveščajo na spletni strani mlad.si.  

Če si želiš pridobiti nove kompetence in znanja s strani strokovnjakov_inj iz različnih področij, uriti in poglabljati svoje veščine ter se naučiti pridobljena znanja predati vrstnikom, imaš še vedno možnost za sodelovanje na Izmenjevalnici znanja.  

Naslednja delavnica na temo zdravega življenjskega sloga bo na sporedu 18. 11. 2020. Tej bo 16. 12. 2020 sledila delavnica o timskem delu. 

Prijaviš se lahko preko spletne povezave tukaj 

Dodatne informacije glede projekta lahko najdeš na Facebook strani tukaj, povezava do novice na spletni strani mlad.si pa je na voljo tukaj