Virtualni karierni sejem

Na spletni strani mlad.si obveščajo, da bo Mestna občina Maribor v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, Univerzo v Mariboru, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno – podjetniško zbornico Maribor, Mladinskim kulturnim centrom Maribor in Fundacijo PrizmaFundacijo Prizma tudi letos organizirala Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja za osnovnošolce, ki bo zaradi pandemije bolezni Covid-19 potekal v virtualni obliki. Na podlagi virtualnega kariernega sejma za osnovnošolce_ke bo Fundacija PRIZMA, ob podpori Mestne občine Maribor in ostalih partnerjev, organizirala virtualni karierni sejem za srednješolce_ke. 

Virtualna karierna sejma bosta potekala na skupni spletni platformi, preko pred-vstopne strani tukaj, v času od 16. do 20. 11. 2020 (za osnovnošolce_ke) in v času od 23. do 27. 11. 2020 (za srednješolce_ke). 

Tako kot v realnem prostoru se bodo tudi v virtualnem prostoru predstavljali delodajalci, srednje šole, visokošolske ustanove, mladinski centri in druge podporne organizacije s področja karierne orientacije ter večanja kompetenc mladih za vstop na trg dela. Pričakujejo več kot 100 razstavljavcev. 

Novico lahko najdeš tukaj 

Najnovejše informacije o letošnjem kariernem sejmu lahko spremljate na spletni platformi za mlade v Mariboru tukaj ali pa preko Facebook dogodka tukaj