Izobraževalna aktivnost: Za tiste, k’ ste skoz mankal_e

Se vam je že zgodilo, da ste prišle_i do vhodnih vrat MC Legebitra, ali morda le na Trubarjevo ulico, vendar je bil korak skozi vrata pretežak? Ste si želele_i priti v MC, vendar niste želele_i iti same_i? Potem je to dogodek za vas!    

Namen dogodka je, da se skupaj odpravite v MC LegebitraVabljene_i ste tako “nove_i” obiskovalke_ci kot tudi “utečene, redne_i” obiskovalke_ci.    

Dobile_i se bomo v bližini MCja in se skupaj odpravile_i “skozi vhodna vrata MCja”, kjer se bomo potem družile_i. Uvodno srečanje MC Legebitra bo pospremljeno tudi s kratko, interaktivno predstavitvijo  tako celotne organizacije, kot mladinskega programa. Srečanje bo potekalo v torek, 16. 6. 2020, ob 15.00.  V primeru dežja dogodek odpade.   

Za varnost vseh lahko trenutne aktivnosti v MCju potekajo po točno določenih pogojih in navodilih: 

  • Obvezna je prijava na dogodek in potrditev prijave. Prijaviš se lahko tukaj 
  • Aktivnosti se lahko udeleži največ 10 oseb, zato so prijave omejene; pri čemer se upošteva izločitev prijav glede na simptome okužbe in tveganjih za okužbo s koronavirusom. 
  • Obvezna je uporaba maske, ki jo boste morale_i nositi cel čas aktivnosti. Ves čas aktivnosti je tudi obvezno vzdrževanje razdalje 1,5 metra med udeleženkami_ci aktivnosti. 
  • Aktivnosti bodo potekale na dvorišču MC Legebitra – ob slabem vremenu aktivnost odpade ali je prestavljena na splet (to je odvisno od vsake aktivnosti posebej in je opredeljeno v opisu). 
  • Vstop v prostore Legebitre je obvezno posamičen. Pred vstopom in pri izstopu je razkuževanje rok obvezno. 
  • Osebe, ki dobite potrjeno prijavo in ste sprejete na aktivnost prosimo, da prihajate točno oziroma v časovnem oknu od 15 min pred predvideno aktivnostjo do 5 min po začetku aktivnosti. Pred tem in potem žal ne morate vstopati na dvorišče in v prostore Legebitre. 
  • Ker je število mest omejeno vas prosijo, da morebitno neudeležbo na dogodku sporočite čim prej, saj s tem sprostite mesto za naslednjo osebo v čakalni vrsti. E-poštni naslovi se zbirajo za namen potrditve prijavnice. Potrditev lahko pričakujete nekaj dni pred izvedbo aktivnosti. Vsi podatki, zbrani s prijavnico bodo uporabljeni le za namen udeležbe na aktivnostih. Do njih bodo dostopale_i le zaposlene osebe DIC Legebitra. Po izvedbi aktivnosti se podatki trajno brišejo. 

Več informacij lahko najdeš tukaj.