Moja revolucija: Okoljski in družbeni izzivi in jaz/mi?

Na Focusu te vabijo, da svoje mnenje o aktualnih izzivih deliš in oblikuješ s sovrstniki_cami iz štirih evropskih držav: Italije, Poljske, Avstrije in Slovenije. Srečanje bo potekalo v živo in preko Zooma, od srede do petka, 15. do 17. 7. 2020.  

Pridruži se skupini mladih med 16 in 24 let, ki bodo julija preko spletnih seminarjev in septembra 2020 na srečanju na Dunaju v živo  skupaj oblikovali_e pričakovanja, zahteve in želje za svojo prihodnost. Decembra 2020 pa jih bodo v Bruslju predali evropskim poslankam_cem v Evropskem parlamentu. 

Prvi del mednarodnega dela projekta so primorani prestaviti iz Poljske v virtualno okolje zaradi situacije s koronavirusom. Kljub temu pa so pripravili pestre in interaktivne delavnice z mednarodnimi mentorji_icami in trenerji_kami. Udeležiš se lahko delavnice fotografije, plesa, izdelovanja memov, naredi sam (DIY) delavnice, delavnice gledališča zatiranih. Opis vseh najdeš lahko najdeš tukaj.  

Prijavo pošlji na viktorija.kos@gmail.com, kjer lahko dobiš tudi dodatne informacije. Rok prijave je 9.7.2020. 

Aktivnosti: 

  • 15. do 17. 7. 2020: srečanje v živo s slovenskimi udeleženci in mednarodne online delavnice. Program je na voljo tukaj. 
  • September 2020: Tridnevno srečanje udeležencev štirih držav na Dunaju. 
  • December 2020: Predaja zahtev udeležencev v Evropskem parlamentu v Bruslju. 

Udeležba na delavnici in srečanjih v tujini (vključno z nastanitvijo in potnimi stroški) je krita s strani projekta Moja Revolucija 3.0. 

Več informacij lahko najdeš tukaj