Nefiks 5ke vabijo k prijavam!

Zavod Nefiks ponovno vabi k prijavam  v Nefiks 5ke, ki delujejo v sklopu Nefiks zaposlitvenih rešitev. Projekt je namenjen mladim, motiviranim iskalcem zaposlitve do 29. leta in se izvaja po različnih krajih po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Lucija, Škofja Loka.

Na trimesečnem intenzivnem izobraževanju bodo udeleženci krepili svoje osebne kompetence ter se naučili prilagajati CV in motivacijsko pismo glede na delovno mesto. Izdelali si bodo tudi CV vizitke, nadgradili svojo predstavitev na zaposlitvenem razgovoru, spoznali, kako svoje prijave grafično obogatiti z infografikami in kako vrednotiti  vse svoje kompetence.

Udeleženci bodo pridobili tudi nova strokovna znanja, kot so:

  • postavljanje lastne spletne strani,
  • vloganje in PR,
  • Excel,
  • vsebine, za katere boste kot skupina izrazili zanimanje, saj od udeležencev pričakujejo aktivno sodelovanje in sooblikovanje programa.

Srečanja bodo potekala 2x tedensko, predvidoma v torek in četrtek dopoldne med 9.00 in 13.00 uro. Torki so namenjeni izobraževalnim aktivnostim, četrtki pa delu na projektu, v katerem udeleženci sodelujejo z izbranim delodajalcem. Na aktivnostih je obvezna 70 % udeležba. Če posameznik v vmesnem času dobi zaposlitev, iz skupine izstopi.

V Nefiks zaposlitvenih rešitvah kandidatom obljubljajo zanimive izzive, obenem pa iščejo resne in motivirane kandidate, ki razumejo, da je iskanje zaposlitve proces, v katerega je potrebno vložiti čas in energijo.

Za sodelovanje v projektu Nefiks zaposlitvene rešitve je potrebna predhodna prijava, in sicer do 20. 3. 2017.

Prijavite se lahko tukaj.

Vir: Nefiks