Poletna šola Toronto Business Academy 2017

V Torontu bo poleti 2017 znova potekal program Toronto Business Academy. Gre za tri tedenski intenzivni poslovni program z naprednimi metodami poučevanja, ki kombinirajo individualno in skupinsko delo.

Toronto Business Academy bo v letošnjem letu potekal v dveh poletnih terminih, prvi program bo potekal med 9. julijem in 29. avgustom in drugi med 23. julijem in 12. avgustom.

Predmet, ki se izvaja, je International Business Culture, ki se razdeli na štiri module (Entrepreneurship, Global Innovation & Challenges, International Business Challenges and Venture Capital). Vsak modul vključuje tudi gostujoča predavanja priznanih podjetnikov, strokovnjakov na omenjenih področjih. Zadnji teden programa je namenjen korporativnim seminarjem in ogledom številnih podjetij, finančnih institucij ter korporacij. Skozi celotni program udeleženci pripravljajo tudi poslovni načrt za konkretno idejo, katerega ob koncu predstavijo strokovni komisiji sestavljeni iz investitorjev, akademikov in podjetnikov.

Program je akreditiran s 6 ECTS, kot študij v tujini. Možno je zaprositi tudi za štipendijo pri javnem skladu RS za razvoj kadrov in štipendije (pridobijo jo lahko vsi študenti, ki izpolnjujejo pogoje, v višini 710€). Toronto Business Academy je namenjen ambicioznim študentom, ki si želijo pridobiti dodatne praktične izkušnje v tujini.

Celotni Toronto Business Academy 2016 official aftermovie si lahko ogledate tukaj.

Več informacij in prijavni obrazec najdete na spletni strani www.torontobusinessacademy.com,

Facebook: https://www.facebook.com/torontobusinessacademy/,

Instagram: www.instagram.com/torontobusinessacademy/

LinkedIn:www.linkedin.com/company/toronto-business-academy.

Vir: Toronto Business Academy