Poletna šola za dijake_inje: “Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate”

Še ne veš, kaj bi študiral_a? Te zanima, kateri študijski programi sploh obstajajo in kaj lahko z določeno izobrazbo delaš v praksi?  

Vabljen_a na brezplačno poletno šolo za dijake_inje “Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate”, Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, ki bo potekala od 24. 8 do 28. 8. 2020 preko spleta.  

Vzemi pod drobnogled svoje interese, poklicne prihodnosti, seznani se z vpisnm postopkom in si postavi karierne cilje! Spoznaj fakultete in akademije Univerze v Ljubljani in preveri, kako lahko znanje, ki ga boš pridobil_a na univerzi, uresničiš v poklicu.  

Na dogodku bodo svoje karierne zgodbe delili alumni Univerze v Ljubljani. Ves čas poletne šole bodo na voljo tudi individualna svetovanja s kariernimi svetovalci.  

Prijaviš se lahko tukaj ali pa preko Facebook strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, tukaj 

Vabilo lahko najdeš tukaj.  

V poletnih mesecih bodo na fakultetah in akademijah Univerze v Ljubljani potekale tudi druge poletne šole, kjer bodo dijaki_inje pridobili_e ali poglobili_e svoje znanje in praktične izkušnje s posameznega strokovnega področja in se tako lažje odločili_e za nadaljni študij.  

Več informacij o posameznih programih lahko najdeš tukaj