Povabilo k NoNaVe modelu izobraževanja

Voluntariat je skupaj z nekaterimi nevladnimi organizacijami, javnimi in socialnimi podjetji ter posamezniki razvil nov model izobraževanja NoNaVe, s katerim bodo mladim med 18. in 30. letom ponudili dodatna znanja ter konkretne izkušnje, preko katerih bodo bolj opremljeni stopili na trg dela.

10-tedenske delavnice, ki se začnejo 8. septembra 2017 med 16.00 in 20.00 v Ljubljani z uvodno konferenco, bodo na kup zvabile 20 mladih udeležencev, ki imajo interes v podjetništvu in etičnih oblikah delovanja.

Model so razdelili na tri sklope; prvi bo namenjen pridobivanju znanja o pripravi poslovnega načrta ter pomoč pri zasnovi skupnega poslovnega modela, drugi bo namenjen poglobljeni predstavitvi tematik in metod globalnega učenja, tretji pa skupinski raziskavi trga in analizi pridobljenih informacij z namenom preverjanja zastavljenih poslovnih modelov ter iskanje novih priložnosti za zaposlitev ali samozaposlitev.

V okviru modula bodo povezali znanja, ki jih pri svojem delu uporabljajo podjetniki, ter znanja o etičnem načinu delovanja. Pridobljena kombinacija znanj bo zagotovo konkurenčna prednost v projekt vključenih mladih na trgu dela.

Če se želite udeležiti brezplačnega usposabljanja je potrebno napisati motivacijsko pismo in se prijaviti tukaj.

Prijavite se lahko do 4. 9. 2017.

Več informacij o samem projektu najdete tukaj.