Simbioza Digitalna Akademija vabi na delavnice

V mesecu septembru in oktobru bo Simbioza Genesis, socialno podjetje, v okviru trajnostnega projekta Simbioza Digitalna Akademija pripravila različne IKT delavnice za različne ciljne skupine.  

V septembru bodo tako izvedli že četrto ponovitev brezplačnega izobraževalnega programa “Uresničimo ideje” v okviru projekta Podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu, ki je namenjen ženskam, ki želijo osvojiti in okrepiti svoja znanja na področju podjetniških, projektnih in IKT veščin.  

Podroben program in prijavni obrazec lahko najdeš tukaj 

Ker med osnovno digitalno znanje, ki omogoča uspešno opravljanje delovnih in študijskih nalog zagotovo sodi znanje programov MS Office, so pripravili tudi različne računalniške delavnice o uporabi Worda in Excela. Zaradi vedno večje potrebe po znanju uporabe oblačnih storitev boš lahko spoznal_a Google orodja, za vse željne bolj naprednega znanja, pa bodo izvedli delavnici Wordpressa in spletnega jezika HTML.  

Prepričani so, da boš ob tako pestrem naboru njihovih delavnic v septembru in oktobru zagotovo našel_la vsebino, ki bo primerna, zanimiva, predvsem pa uporabna!  

Podroben program in prijavni obrazec lahko najdeš tukaj