SIO webinar: Avtorske pravice, znamke in patenti v teoriji in praksi

Intelektualna lastnina predstavlja enega izmed ključnih aspektov poslovanja vsakega podjetja (in podjetnika) ne glede na področje, velikost ali starost. V obdobju digitalizacije in globalizacije je teoretično in praktično poznavanje ter razumevanje avtorskega prava, prava znamk in patentov je tako še posebej potrebno in pomembno za vsakega podjetnika_co. 

V mladem podjetniku so zato v okviru projekta MP SIO pripravili novo delavnico v obliki webinarja v katerem bosta pravni svetovalec Blaž Jamšek (univ. dipl. prav.) in zastopnica za znamke Alja Žagar (mag. prava) predstavila in razložila vse aspekte intelektualne lastnine (avtorske pravice, znamke, patenti, idr.) 

Na delavnici boste pridobili teoretičen vpogled v vsebino, postopke ter uporabo pravic intelektualne lastnine, svetovalca pa bosta z vami delila tudi svoje bogate izkušnje ter nasvete o pasteh in prednostih pridobitve, uporabe in pravilne umestitve intelektualne lastnine v poslovanje vašega podjetja. V 10 letih poslovanja smo v MP registrirali več 100 znamk, tako v Sloveniji, Evropski uniji ter v različnih državah po svetu. 

Webinar je namenjen vsem, ki bodisi vstopate v svet podjetništva v ali ste mladi podjetnik_ca, ki se v teh dneh sooča s povečano stopnjo negotovosti zaradi upada naročil. Potekal bo v petek, 12. 6. 2020, od 12.00 do 16.00 preko spleta. 

Več informacij in prijavnico lahko najdeš tukaj.