Ta teden na Legebitri!

Vabljeni na dogodke na Legebitro:

  • 21. 6. 2018: Praktična filozofija: na brezplačnem krožku Praktične filozofije vas čakajo zanimive teme, živahne in strastne debate, dobra družba razmišljujočih mladih in ustvarjalno vzdušje. Pridite in preizkusite!
  • 27. 6. 2018: Legebitrina šivalnica: v Mladinskem centru Legebitra je po prenovi vse strašno čudovito, prostorno in funkcionalno. Manjkajo jim edino podloge za sedišča v centru, zato ste vabljeni na delavnico šivanja, kjer boste lahko pod vodstvom mojstrice šivilje Neže pomagali izdelati nove podlage.
  • 27. 6. 2018: Transspolno srečanje: vabljene_i na transspolna srečanja, ki jih sooblikujeta Društvo Kvartir in Legebitra. Srečanja so namenjena transspolnim in transseksualnim osebam in vsem ostalim, ki presegajo ali zavračajo spolne norme. Srečanja so varen prostor, posvečen pogovoru, deljenju izkušenj, solidarnosti, druženju in skupnemu zoperstavljanju obstoječemu spolnemu sistemu. So varen prostor, kjer smo spoštljive_i do vseh marginaliziranih identitet.
  • 27. 6. 2018: Mladinska čvekalnica: Mladinska čvekalnica je varen prostor za vse mlade LGBT, v obliki podporne skupine. V njej lahko nasloviš stisko, ki jo doživljaš zaradi staršev, izpitov v šoli, razpada zveze ali pa z nami podeliš kako srečna_en si, ker ti je uspelo popraviti vse negativne ocene, oziroma si dobil_a mlado mucko, ki si jo vedno želel_a …  Hkrati je to tudi prostor, kjer spoznaš nove obraze, si izmenjaš izkušnje in pridobiš podporo na področjih, kjer jo sam_a potrebuješ in želiš. Vabljen_a!
  • 28. 6. 2018: Kavarniški večer: po ustvarjalni jesensko – zimsko – spomladanski sezoni 2017/2018 je čas, da se za dobro opravljeno delo skupaj nagradite.   2 žara, veganske in neveganske dobrote, ohlajena pijača, dobra glasba, prijetna družba. Ozrle_i se bomo po opravljenem delu, premislile_i izboljšave in novitete, zastavile_i kali za novo sezono in nazdravile_i vsem soustvarjalkam_cem Kavarniških večerov, publiki in tudi gostiteljicam_em. Druženje bo potekalo v Klubu Tiffany v Ljubljani.
  • 29. 6. 2018: Čili z Legebitro: turnir v namiznem tenisu z Blažko.