Poziv za prostovoljce: Soustvarjaj festival Plavajoči grad 2018

Plavajoči grad je mednarodni grajski festival etno glasbe, gledališča in vizualnih umetnosti, ki že več let poteka na gradu Snežnik in v njegovi okolici.

Celoten festival je organiziran in izveden na osnovi prostovoljstva. Letos iščejo dodatno okrepitev, zato vabijo vse nove prostovoljce heroje, da se jim pridružite! Festival poteka med 26. in 28. julijem, prostovoljci pa ste dobrodošli kadarkoli med 18. in 31. julijem 2018, saj potrebujejo pomoč tudi pri postavitvi festivala.

V zameno za pomoč ponujajo brezplačen vstop na festival, hrano in prenočišče/kamp. Hkrati dobiš možnost spoznavanja mnogo novih in neverjetnih ljudi iz celega sveta, vaje tujih jezikov, izkušnjo dela na festivalu in 100% uživanje v lepi naravi, dobri družbi in čarobni atmosferi festivala.

Kaj obsega delo?

Vaše delo v pred-festivalskem času bo raznoliko (kuhinja, logistika, pomoč pri postavitvi odrov, itd), v času festivala pa se boste porazdelili glede na različna področja – nekaj rok bo potrebnih pri odrih oziroma prizoriščih, nekateri boste usmerjali obiskovalce ali nastopajoče na Info-točki, drugi se bodo pridružili redarjem ali kuharjem za pomoči v kuhinji …

Prijaviš se lahko do konca maja na spletnem obrazcu tukaj.

Več informacij o festivalu najdeš na spletni strani http://floatingcastle.si, lahko jim tudi pišeš na info@floatingcastle.si.