Vabilo na brezplačno spletno izobraževanje poslovnih veščin podjetništva

Ekonomska fakulteta UL je ustanovna članica Središča za socialno podjetništvo UL  in v sklopu Središča sodeluje pri projektu BLUES (Blended learning international entrepreneurship skills) s poudarkom na socialnem podjetništvu.

V sklopu projekta organizirajo spletno izobraževanje o podjetništvu,  kjer ste vabljeni k brezplačnemu sodelovanju na online tečaju.

MOOC je namenjen krepitvi podjetniških veščin in je letos brezplačen.

Odlična priložnost, da razširite svoje poslovne veščine. MOOC- spletno izobraževanje o podjetniških veščinah se je začel online letos spomladi na partnerskih Evropskih poslovnih šolah. Ko se registrirate na spodnjih linkih za spletno izobraževanje in izobraževanje v živo v Ljubljani, se vaša nadgradnja poslovnih veščin lahko začne.

Izobraževanje je v začetnih modulih podjetniško naravnano glede na temeljne funkcije managementa, v praktičnem delu pa bo poudarek tudi na socialnem podjetništvu, kjer boste lahko tekmovali s svojo podjetniško idejo in jo nadgradili skupaj s strokovnjaki.

Po uspešno zaključenem online izobraževanju prek interneta, vas bodo povabili k dvotedenskemu brezplačnemu usposabljanju na Gospodarski zbornici Slovenija.

Po uspešno zaključenem tečaju boste pridobili certifikat, ki ga podeljujejo mednarodni partnerji pri projektu Erasmus +.

Tečaj poteka online v angleškem jeziku s slovenskimi podnapisi, 2-tedensko srečanje po online tečaju pa v slovenščini s predavatelji iz Univerze v Ljubljani in Gospodarske zbornice Slovenija.

Za udeležbo na izobraževanju poslovnih veščin se registrirate na dveh platformah, in sicer se za “face-to-face” izobraževanje v živo registrirate  tukaj, za spletni tečaj MOOC pa tukaj.