Vključevanje žensk v informacijsko-komunikacijsko tehnologijo (IKT)

V sredo, 13. decembra 2023, se bo odvijal hibridni dogodek “Vključevanje žensk v informacijsko-komunikacijsko tehnologijo (IKT)” s ciljem dviga digitalne pismenosti, spodbujanja zanimanja žensk za poklice v IKT panogi, povečanja deleža žensk med zaposlenimi IKT strokovnjaki ter zmanjšanja vrzeli med spoloma ter družbenih prepričanj o povezavi med ženskim spolom in tehnologijo.

Dogodek bo potekal 13. decembra 2023, med 9.00 in 15.15, bodisi v Športni hiši BTC v Ljubljani (Moskovska 10) bodisi na daljavo preko aplikacije Teams.

Udeležba je brezplačna, a so obvezne prijave, ki jih sprejemajo do zapolnitve prostih mest oziroma najkasneje do ponedeljka, 11. decembra 2023, do 10.00 za udeležbo v živo, in do torka, 12. decembra 2023, do 12.00 za udeležence na daljavo. Povezavo za spremljanje dogodka na daljavo bodo udeleženci prejeli dan pred dogodkom.

Vabljeni, da se pridružite dogodku, posvečenem spodbujanju vključevanja žensk v IKT, in s skupnimi močmi gradimo bolj raznoliko ter inovativno prihodnost.

Več informacij o dogodku najdete tukaj.

Vir: Micro Team