Predstavitev nove aplikacije za vodenje evidenc prostovoljcev EVI

Na Slovenski filantropiji so skupaj s partnerskima organizacijama Pekarno Magdalenske mreže iz Maribora in Društvom za razvijanje prostovoljnega dela iz Novega Mesta, razvili novo spletno aplikacijo za evidentiranje dela prostovoljcev EVI.

Z EVI boste vse prostovoljske ure vnesli hitro in učinkovito, poleg tega vam bo omogočila tudi hitro ustvarjanje poročil za financerje in AJPES in celo hitro in samodejno kreiranje grafov, da boste lahko učinkovitost prostovoljskega dela vaše organizacije potencialnih donatorjem in financerjem prikazali tudi vizualno, tudi če vam uporaba tehnologije sicer ni najbolj blizu.

Z EVI boste lahko prostovoljske dogovore sklepali in podaljševali kar na daljavo, potrdila o opravljenem prostovoljskem delu pa boste lahko prostovoljcem ustvarili in poslali v nekaj minutah.

EVI je naslednica aplikacije PerunPro, ki jo več kot 550 organizacij v Slovenski mreži prostovoljskih organizacij uporablja za evidentiranje prostovoljskih ur že od leta 2011. Aplikacijo so temeljito prenovili in jo nadgradili s številnimi funkcijami, ki vam bodo pomagale k boljši učinkovitosti in vas nekoliko razbremenile dolgočasnega in časovno potratnega birokratskega dela.

EVI boste lahko pričeli uporabljati že v mesecu decembru, zato vam svetujejo, da se predstavitve udeležite tudi tisti, ki ste v preteklosti uporabljali njihovo staro aplikacijo PerunPro, saj je nova aplikacija precej nadgrajena in zmore veliko več.

Uporaba aplikacije bo za vse organizacije, ki ste vključene v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, na voljo za uporabo brezplačno.

Na Slovenski filantropiji pa bodo izvedli tudi več predstavitev aplikacije EVI preko platforme Zoom, termine najdete tukaj.

Vir: Slovenska filantropija