Zavod Kersnikova vabi na usposabljanje za bodoče mentorje

Prihodnost najbolje napoveduješ tako, da jo soustvarjaš! Pridruži se mentorjem!

Kersnikova vabi k usposabljanju za bodoče mentorice/je, raziskovalke/ce in ustvarjalke/ce vse, ki jih zanimajo umetnost, biotehnologija, robotika, elektronika, programiranje in druge atraktivne prakse. Vabljeni ste elektroničarke/ji, mehatroničarke/ji, elektrotehničarke/ji, programerke/ji, biotehnologi/nje, umetnice/ki, znanstvenice/ki, študentke/i, dijaki/nje … Vsi, ki bi radi svojo energijo posredovali naprej!

Vključite se lahko v različne dejavnosti, ki hekajo različne tehnologije, v biolaboratoriju eksperimentirate z živimi materiali, lahko pa sodelujete pri nastajanju in pripravi umetniških del, ki bodo razstavljena v Galeriji Kapelica.

Na Kersnikovi svoje poslanstvo vidijo v navduševanju otrok in mladih za razmišljanje izven okvirov in v igrivem ustvarjanju; v spodbujanju vznemirljivih situacij, kjer vzplamti ustvarjalna energija umetnic/kov, znanstvenic/kov, inženirk/jev in drugih vizionark/jev, ki svoje projekte razstavljajo v galeriji za sodobne raziskovalne umetnosti.

Srečanje bo potekalo v četrtek, 15. 3. 2018, ob 17.00 v laboratoriju Rampa na Kersnikovi 4 v Ljubljani. Če želite sodelovati in vam termin ne ustreza, jim vseeno pošljite sporočilo in se boste dogovorili drugače.

Prijavite se tako, da prek spletne povezave pošljete sporočilo s kratkim pripisom, zakaj bi želel/a sodelovati in soustvarjati njihov program. Kaj in kako ustvarjajo z mularijo, si lahko ogledate na povezavah GrafiDIY | Roboroka | Bioradovednost! Prijavnico najdete tukaj.

Rok prijave je 12. 3. 2018.

Za več informacij jim pišite na info@rampalab.org ali obiščite njihovo spletno stran in Facebook profil.