Junijski program Mladih zmajev Bežigrad

Ekipa Mladih zmajev Bežigrad je tudi fizično nazaj, najdete jih v in pred njihovim mladinskim centrom na Vojkovi 73 od ponedeljka do petka med 14.00 in 19.00 ter ob sobotah med 14.00 in 18.00. 

Junijski program lahko najdete tukaj, izpostavljajo pa naslednje dogodke: 

  • ob ponedeljkih organizirajo brezplačne delavnice impro gledališča za osnovnošolce_ke od 16.30 do 18.00, prijave sprejemajo na e-poštni naslov info@sila-impro.si.
  • V petek, 19. 6. 2020, med 14.00 in 19.00 organizirajo dan odprtih vrat “Hej, poletje!”. Dan bo obarvan v luči praznovanja poletja s skupnostnim piknikom (vsak prinese nekaj za prigrizniti), dobrodelnosti (zbirali bomo oblačila za otroke in mlade, ki jih bo naša ekipa dostavila tistim, ki jih potrebujejo), ustvarjanja (ustvarjalne delavnice), glasbo…program še sproti dopolnjujejo. Vabljeni_e, da se nam pridružite osebno, s kakim prigrizkom, kosom oblačila ali pa se samo pridete podružiti.  
  • Ob četrtkih (izjema so prvi četrtki v mesecu) med 19.00 in 22.00 Društvo KIND vodi aktivnost igranja namiznih družabnih iger za mlade od 16 let dalje. Če se želiš udeležiti, se lahko oglasiš na klubkind@gmail.com. 

Napovedujejo pa tudi poletni počitniški program, zato jim sledite na spletni strani, ki je na voljo tukaj in na Facebook strani, tukaj in tukaj