Katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti za mlade 2019

Poletje in prosti čas vabita vse mlade k odkrivanju priložnosti, ki jih prinaša prostovoljstvo. V ta namen so pri Slovenski filantropiji izdali nov katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti.

Katalog ponuja pestro zbirko priložnosti za zanimive počitnice vsem, ki ste letos končali osnovno šolo, in srednješolcem pa tudi drugim mladim. Prostovoljstvo ni samo pomoč nekomu, ki te potrebuje, ampak tudi priložnost za nabiranje izkušenj, raziskovanje poklicev, spoznavanje novih ljudi, nepozabna prijateljstva – skratka, odlična šola za življenje.

Za lažje iskanje prave prostovoljske aktivnosti so oblikovali dva kataloga: eden zajema celotno Slovenijo, drugi pa samo območje Ljubljane.

  • Katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti za srednješolce po vsej Sloveniji najdete tukaj.
  • Katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti za srednješolce v Mestni občini Ljubljana najdete tukaj.

Prijazno vabljeni k sodelovanju v aktivnostih, ki bodo med poletnimi počitnicami 2019 potekale v številnih krajih po vsej Sloveniji pod okriljem mladim prostovoljcem prijaznih organizacij!

Na Slovenski filantropiji bodo zelo veseli zapisa tvoje počitniške prostovoljske izkušnje, lahko z besedo, lahko pa tudi s fotografijo. Sprejemajo jih vse počitnice na novice@filantropija.org.