KID PiNA razpisuje delovno mesto koordinatorja projekta Okusi medkulturnosti

KID PiNA je objavila razpis za delovno mesto koordinatorja (m/ž) projekta “Okusi medkulturnosti”. Rok za prijavo je 29. april 2022, do 12.00.

Projekt “Okusi medkulturnosti” krepi zaposljivost in socialno vključenost pripadnikov italijanske narodne skupnosti, narodnih skupnosti narodov nekdanje SFRJ in priseljencev na področju kulturnega in gastronomskega turizma ter kulinarike. Sofinanciran je v okviru razpisa za izbor operacij za večjo socialno vključenost pripadnikov ranljivih družbenih skupin na področju kulture v okviru Evropskega socialnega sklada v letih 2021–2023, zato morajo biti kandidati pripadniki ene izmed ciljih skupin oz. imeti manjšinsko ali priseljensko ozadje: pripadniki in pripadnice manjšinskih skupnosti, priseljenci, posameznice in posamezniki z manjšinskim ali priseljenskim ozadjem (osebno ali v družini, priseljenci prve, druge, tretje itn. generacije, posameznice in posamezniki iz mešanih zakonov/družin …).

Pogodbo o zaposlitvi bodo sklenili za določen čas, do 28. februarja 2023, s poskusno dobo treh mesecev in z možnostjo podaljšanja. Zaposlitev predvideva 40-urni delavnik oz. polni delovni čas, delo pa bo potekalo v dopoldanskem in popoldanskem času na sedežu PiNE in na terenu v Kopru ter Novi Gorici.

Več informacij o delovnem mestu in pogojih prijave najdete tukaj

Vir: KID PiNA