Eurodesk išče nove regionalne partnerje – Rok prijave podaljšan

Novo programsko obdobje programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota prinaša tudi nov razpis za ponovno vzpostavitev mreže regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk.

K prijavi so vabljene (mladinske) organizacije, ki kontinuirano delujejo na področju informiranja mladih in bi želele še nadalje razvijati kakovost na tem področju ter v svojo ponudbo vključevati informacije o evropskih priložnostih za mlade, možnostih za mobilnost in evropski mladinski politiki.

S prevzemom vloge Eurodeskovega regionalnega partnerja boste postali del nacionalne in evropske mreže Eurodeskovih regionalnih partnerjev, kar vam bo omogočilo deljenje praks, nadgradnjo aktivnosti, dodatno vidnost, povezovanje in snovanje skupnih informacijskih projektov na nacionalni ravni ter priložnosti za učenje in spoznavanje dela drugih držav in potencialno vzpostavljanje partnerstev na evropski ravni. Obenem boste tudi s strani nacionalne agencije deležni dodatne podpore pri razvoju vaše organizacije in aktivnosti, ki jih izvajate.

Rok prijave je podaljšan na 9. 5. 2022.

Več informacij o ugodnostih (in obveznostih), ki jih prinaša vloga Eurodeskovega regionalnega partnerja, najdete v besedilu razpisa, ki je na voljo tukaj

Vir: Zavod Movit