Krožek: Vrtnarjenje

Srede so dan za vrtnarjenje! Nekaj sred na mesec ste med 15.00 in 17.00 vabljene_i vse_i vrtne_i navdušenke_ci (pa tudi vse_i ostale_i), ko bodo pri Legebitri skupaj izpulile_i kakšno travico, pograbile_i listje, malo pometle_i in se med tem družile_iklepetale_i in ustvarjale_i prijetno okolje za še lepše trenutke. Za orodje, pijačo in prigrizke bo poskrbljeno, ve_i pa prinesite dobro voljo. 

Krožek bo potekal v sredo, 14. 10. 2020 v MC Legebitra.  

  • Obvezna je prijava na dogodek in potrditev prijave. Prijaviš se lahko tukaj.   
  • Aktivnosti se lahko udeleži največ 10 oseb, zato so prijave omejene; pri čemer se upošteva izločitev prijav glede na simptome okužbe in tveganjih za okužbo s koronavirusom.  
  • Obvezna je uporaba maske, ki jo boste morale_i nositi cel čas aktivnosti. Ves čas aktivnosti je tudi obvezno vzdrževanje razdalje 1,5 metra med udeleženkami_ci aktivnosti.  
  • Aktivnosti bodo potekale na dvorišču MC Legebitra – ob slabem vremenu aktivnost odpade ali je prestavljena na splet (to je odvisno od vsake aktivnosti posebej in je opredeljeno v opisu).  
  • Vstop v prostore Legebitre je obvezno posamičen. Pred vstopom in pri izstopu je razkuževanje rok obvezno.  
  • Osebe, ki dobite potrjeno prijavo in ste sprejete na aktivnost prosimo, da prihajate točno oziroma v časovnem oknu od 15 min pred predvideno aktivnostjo do 5 min po začetku aktivnosti. Pred tem in potem žal ne morate vstopati na dvorišče in v prostore Legebitre.  
  • Ker je število mest omejeno vas prosijo, da morebitno neudeležbo na dogodku sporočite čim prej, saj s tem sprostite mesto za naslednjo osebo v čakalni vrsti. E-poštni naslovi se zbirajo za namen potrditve prijavnice. Potrditev lahko pričakujete nekaj dni pred izvedbo aktivnosti. Vsi podatki, zbrani s prijavnico bodo uporabljeni le za namen udeležbe na aktivnostih. Do njih bodo dostopale_i le zaposlene osebe DIC Legebitra. Po izvedbi aktivnosti se podatki trajno brišejo. 

Več informacij lahko najdeš tukaj