Legebitrin poletni LGBT+ tabor: Spolni izraz

Na Legebitri bodo to poletje ponovno organizirali mladinski izobraževalni tabor za LGBTIQA+ osebe. Tabor bo potekal od 15. do 17. julij 2022 v CŠOD Breženka, Fiesa.

Tema letošnjega prvega tabora je SPOLNI IZRAZ. Kaj je spolni izraz in kako je povezan z LGBTIAQ+ skupnostjo? Na kakšne načine raziskujete svoj spolni izraz? Kako družbeni normativi vplivajo nanj? Vsa ta in podobna vprašanja se bodo pojavljala tekom delavnic, kjer boste z neformalnimi metodami spoznavale_i pomen spolnega izraza, njegovega vpliva in pomene, ki jih oblikujete v povezavi s tem. Prav tako boste spregovorile_i tudi o skrbi zase.

Skupaj boste ustvarjale_i varen prostor, kjer boste lahko delile_i osebne zgodbe, znanja in izkušnje ter si s tem razširile_i obzorje.

Cena je 20 €, za dva polna penziona, prevoz, trije dnevi zanimivih, interaktivnih delavnic, družabnih iger, novih spoznanstev, prijateljstev in še več.

Tabor bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku. Lokacija tabora je prilagojena tudi za osebe, ki uporabljajo voziček.

Prijave zbirajo do ponedeljka, 13. junija 2022 do 11.00. Prijavite se lahko vse osebe stare med 16 in 29 let.

Prijavnico najdete tukaj.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Legebitra