LivadaLAB išče nove člane

Ekipa LivadaLAB išče sveže navdušence, ki bi želeli z njimi eksperimentirati v zelenem učnem laboratoriju na Livadi v Ljubljani. So ekipa mladih in mladinskih delavcev, ki so v upravljanje dobili velik travnik na Livadi. Želijo si ustvariti primer mestnega prostora za kreativno preživljanje prostega časa, ki je po meri mladih ter tako izboljšati kakovost lokalnega okolja, dosegati različne okoljske in družbeno-ekonomske učinke razvoja, ter raziskovati prakso socialne ekonomije.

Na Livadi želijo razviti mladinski center na prostem oziroma zeleni učni laboratorij, kjer eksperimentirajo z vrtički, načrtujejo in postavljajo zunanje elemente (npr. nomadsko lopo, glineno ognjišče, senčnice, gredice, itd), delajo različne kulturne, umetniške, športne in naravoslovne aktivnosti.

Iščejo raznorazne vrste ljudi – tiste, ki vas zanima urbano vrtnarjenje, ki bi na Livadi postavljali elemente in kaj gradili, rezali, sekali, sejali, ki bi se aktivno pridružili projektu kot del koordinacijske/organizacijske ekipe ter prostovoljce,  ki bi organizirali dogodke in aktivnosti.

Če se jim želiš pridružiti jim lahko pišeš na livada.bob@gmail.com, jih prideš obiskat ob petkih ob 10-ih na Livadi (naslov: Dolgi breg 56) ali sledi njihovim dogodkom in aktivnostim na FB: https://www.facebook.com/LivadaLAB/