Ljubljana Pride išče koordinatorko_ja povorke in rediteljstva

Društvo Parada ponosa išče koordinatorko_ja povorke in rediteljstva 

V ekipo želijo vključiti motivirano osebo, ki bo pri letošnjem Festivalu Parada ponosa podpirala koordinacijo parade ter se izurila na tem področju z željo, da v prihodnosti sama prevzame koordinacijo.  

Delo vključuje koordinacijo povorke (rediteljska služba, usklajevanje dela z varnostno službo in policijo, komunikacija z reševalno službo), nadzor pred začetkom povorke (podpora tehnični ekipi), skrb za nemoten potek povorke (pravočasen začetek, zapora cest z reditelji), ter pregled nad celotnim dogajanjem do zaključka paradnega dne.

Če si del LGBTIQ+ skupnosti ali zavezanica_k, imaš predhodne izkušnje z vodenjem in organiziranjem skupine ljudi ali močan interes se izučiti na tem področju in si z Društvom pripravljen_a sodelovati dalj časa, se lahko prijaviš do 10. 4. 2020, tukaj 

Prostovoljsko delo bo potekalo v juniju 2020 v Ljubljani, v času Festivala Parada ponosa (5. – 13. 6. 2020) ter naprej po dogovoru. V primeru, da bo Festival prestavljen na kasnejši termin, pa najverjetneje v septembru 2020. 

 Za dodatna vprašanja jih lahko kontaktiraš na info@ljubljanapride.org. 

Več o prostovoljstvu lahko najdeš tukaj