Mladi v zeleni Ljubljani – vabilo na posvet ob sladoledu

Mestno občino Ljubljana zanima, kakšno naj bo mesto, v katerem si mladi želite živeti, delati, ustvarjati in se zabavati?

Ljubljana se uvršča med najbolj zelene evropske prestolnice. Z različnimi ukrepi omogočajo, da meščani živijo v čistejšem okolju, dihajo boljši zrak, se družijo v urejenih javnih prostorih, rekreirajo na zelenih površinah, ločujejo odpadke, manjšajo porabo plastike, imajo dostop do alternativnih prevoznih sredstev, se varno vozijo s kolesom po kolesarskih stezah, nakupujejo v centrih ponovne uporabe in še marsikaj. Ljubljana želi biti tudi krožno mesto, h čemur lahko največ pripomorete mladi.

Če si torej star med 12 in 27 let, se pridruži posvetu, ki bo potekal v sredo, 10. julija 2019, od 16. do 18. ure v dvorani v pritličju stavbe na Zarnikovi 3 in povej na glas, kaj potrebuješ za bivanje, delo, ustvarjanje in zabavo v Ljubljani.

Posvet bo moderirala mag. Ladeja Godina Košir, direktorica platforme za krožno gospodarstvo Circular Change in predsedujoča Evropski platformi za krožno gospodarstvo v Bruslju.

Zaradi lažje organizacije prosijo, da svojo udeležbo do ponedeljka, 8. julija, prijaviš na naslov: join@circularchange.com.

Več informacij najdeš tukaj.