Mladi zmaji soustvarjajo pust(ovanja) v mestu

V torek, 13. februarja bodo Mladi zmaji pustno razpoloženi.

MLADI ZMAJI BEŽIGRAD – Mladinc, med 15. in 19. uro, vabijo na maškarce v mladincu #2: pustno rajanje ob pripravi slastnih ocvrtih mišk.

MLADI ZMAJI ČRNUČE, med 14. in 16. uro, vabijo na pustni izziv na delavnici Zvezde so blizu. Pripravljajo snežni oviratlon za preganjanje strašne zime, ki bo vodil do sladkega presenečenja. Si upaš?

MLADI ZMAJI ŠIŠKA, med 16. in 19. uro, pripravljajo pustno zabavo z miško, klovnom, kavbojcem in s tabo – v kakršnikoli obliki in sliki. Na pustnih karaokah pa boste lahko preverili kako se ujemata tvoj glas in stas.

MLADI ZMAJI ZALOG, bodo med 17. in 19. uro v Osnovni šoli Polje soustvarjali pustno rajanje Četrtne skupnosti Polje.

Za otroke in druge obiskovalce pripravljajo kotiček za poslikavo obraza z ustvarjalkami kolektiva Živahen smeh na vseh poteh. Maškaram se bosta pri rajanju pridružila Maša in medved iz KUKUC gledališče – Najlepše predstave s poslanstvom. Vsaka maškara prejme krof in pijačo. Najboljše tri maske bodo nagrajene! Zaradi sodelovanja na pustovanju ČS Polje se bo dogajanje iz dnevnega centra s pripravami na pustovanje ob 16. uri preselilo v Osnovno šolo Polje.

Vstop na pustna druženja z Zmaji je prost. Vabljeni, da se pridružite!