Na Združenju DrogArt objavljajo prosto delovno mesto – informator_ka v DrogArt info točki

Združenje DrogArt je objavilo poziv za prosto delovno mesto: informator_ka v DrogArt info točki. Zaposlitev je za določen čas, predvidoma do 17. 7. 2021, polni delovni čas, predviden začetek dela je 18. 7. 2020 (nadomeščanje porodniške). Poskusna doba traja 3 mesece.  

Delo zajema pomoč pri koordinaciji terenskih delavcev_k (sestavljanje terenske ekipe, priprava materialov za teren, ipd.) in prostovoljcev_k, informiranja na temo drog in zmanjševanju škode, kratkih svetovalnih pogovorov in psihosocialne pomoči (v DrogrArt info točki na terenu), sodelovanje s sorodnimi organizacijami in akterji na področju mladinskega dela, informiranja mladih in zmanjševanja škodljivih posledic uporabe drog; sodelovanje v timu pri razvoju in izvedbi aktivnosti na področju zmanjševanja škodljivih posledic drog in ter mladinskega dela; vodenje evidenc, administracija ter pomoč pri pripravi dokumentacije za financerje (prijave in poročila), obračunavanje potnih nalogov, vodenje blagajne, nabava materialov za teren in delovanje društva, izdajanje računov ter občasna prodaja reagentov obiskovalcem_kam infotočke; sodelovanje z drugimi programi Združenja DrogArt. Delo občasno poteka tudi čez vikend v nočnem času (terensko delo z mladimi). 

 Pogoji za zaposlitev:  

  • strokovni izpit iz socialnega varstva, 
  • izobrazba po 69. členu ZSV, 
  • 2 leti delovnih izkušenj (zaželene izkušnje na področju zmanjševanja škode, mladinskega dela, terenskega dela, administracije), 
  • poznavanje področja drog, dela z mladimi in principov zmanjševanja škode, 
  • znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje dobro, 
  • računalniška znanja: urejevalniki besedil – zahtevno, delo s preglednicami – zahtevno, delo z bazami podatkov – osnovno, 
  • vozniški izpit B kategorije. 

Prijavo z motivacijskim pismom in življenjepisom, iz katerega je razvidno, da izpolnjujete pogoje, pošljite do 13. 7. 2020 na e-poštni naslov info@drogart.org. Za več informacij pokličite na 040 335 315 (Anja Mihevc).

Več informacij lahko najdete tukaj.