Usposabljanje: Evalviranje projektov in merjenje njihovih učinkov

Kaj je evalvacija? Čemu koristi? Kaj vse potrebujemo za njeno uspešno izvedbo, kako merimo projektne učinke?

Odgovore in vse informacije, ki jih iščete, boste prejeli na usposabljanju “Evalviranje projektov in merjenje njihovih učinkov“, ki ga organizirajo na platformi SLOGA.

Usposabljanje bo potekalo 6. in 7. 7. 2020 v predavalnici platforme SLOGA, Metelkova 6, 1000 Ljubljana (II. nadstropje). 

Usposabljanje bo vodil Thomas Vogel, dolgoletni vodja programov pri avstrijski mreži nevladnih organizacij HORIZONT3000. Thomas Vogel za različne vladne in nevladne organizacije izvaja strokovna svetovanja ter usposabljanja na področjih mednarodnega razvojnega sodelovanja, mednarodne humanitarne pomoči, deloma tudi na področju ozaveščanja javnosti in globalnega učenja. 

Usposabljanje “Evalviranje projektov in merjenje njihovih učinkov” je namenjeno nevladnim organizacijam, predstavnikom različnih vladnih institucij in vsem ostalim, ki se kakorkoli ukvarjajo oz. se soočajo z izzivi na področju sodelovanja v različnih postopkih spremljanja in merjenja projektnih učinkov. Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku. 

Prijave zbirajo tukaj 

Več informacij in program lahko najdete tukaj 

Vabilo Platforme SLOGA pa je na voljo tukaj.