Natečaj Tovarna glasbe (Nimpe Music Factory)

Ste solo glasbenik_ca, DJ ali bend, ki ustvarja in izvaja avtorska dela in glasbo? Ali ste promotor, manager in opravljate vse sami? Želite nekaj nasvetov o glasbenem managementu, organizaciji turnej in trženju dogodkov od mednarodnih glasbenih strokovnjakov?

Prijavite se na natečaj udeležencev v NIMPE MUSIC FACTORY, ki bodo nastopili na festivalu in konferenci LINECHECK v okviru tedna glasbe v Milanu v novembru 2018.

NIMPE je evropska pobuda za mreženje, ki jo vodi partner nosilec projekta Assomusica Associazione (Italija), vodilno italijansko združenje glasbenih promotorjev in agencij za živo glasbo, s partnerji DSI Swinging Europe (Danska), NPO M.E.S.O. Events (Grčija), Root Music Organization (Združeno kraljestvo), Društvo ŠKUC (Slovenija) in Technopole Quimper-Cornouaille (Francija) in ki jo sofinancira program EU Creative Europe.

NIMPE MUSIC FACTORY – želi povezati teorijo s prakso, ki ponuja tako seminarje in usposabljanja kot tudi priložnost za nastop v živo na mednarodnem dogodku, festivalu Linecheck, enem od najnovejših evropskih prireditvenih festivalov, ki potekajo v Italiji, med tednom glasbe v Milanu (Milano Music week).

MUSIC FACTORY – CILJI: za svojo prvo edicijo bo NIMPE MUSIC FACTORY ponudil kritje vseh stroškov potovanja in nastanitve za 15 projektov žive glasbe iz petih evropskih držav, ki bodo sodelovali na festivalu Linecheck 2018 od 22.do 24. novembra v Milanu. NIMPE MUSIC FACTORY deluje kot živi glasbeni inkubator, ki omogoča vsestransko izkušnjo usposabljanja za managerje_ke talentov, za samostojne umetnike_ce, bende, pevke_ce in tekstopistke_ce ali DJ-jke_je.

MUSIC FACTORY – PRILOŽNOSTI:

  • 3 seminarji / webinarji za glasbene managerje, organizacija turnej, trženje in mreženje (maj & junij 2018)
  • 3 dni bivanja v Milanu (november 2018)
  • 60 akreditacij za sodelovanje na koncertih, konferencah, delavnicah in usposabljanjih
  • nastop v živo v okviru programa, ki se imenuje “music Experience” v času festivala Linecheck.

NIMPE MUSIC FACTORY – PARTNERJI : Assomusica (IT), European Live Music Association (BE), Linecheck Festival (IT), European Jazz Orchestra, Swinging Europe (DK), SIGIC (SI), Root Music (UK), Nouvelle Prague (CZ), MESO EVENTS (GR), European Music Day Greek Network (GR), Tak Brzmi Miasto Showcase festival (PL), Take Berlin Promotion (Lollapalooza partners, Ozora, Rock for People, Sziget etc.)

Rok prijave je 29. 4. 2018.

Prijavnico in več informacij najdete tukaj.