Natečaj za priložnostna dela grafične_ga oblikovalca_ke

Na 404, mladinskem tehnološko-razvojnem centru, iščejo grafičnega_o oblikovalca_ko. Nudijo delo z rednimi naročili grafik tako za digitalno, kot tudi za tiskano uporabo.

Oblikovalec_ka bo v sodelovanju s koordinatorji_icami in razvojniki_icami redno pripravljal_a grafične izdelke in sodeloval_a pri gradnji vizualne podobe 404.

Primeri grafik, ki jih bo pripravljal_a izbran_a oblikovalec_ka: spletne pasice za delavnice in druge dogodke, tiskane plakate in letake, drugi promocijski material (npr. tisk na majice), CGP različnih projektov in programov, oblikovanje označb v prostoru, oblikovanje embalaž itd.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi – dijaki ali študenti likovne umetnosti, oblikovanja, komunikacij in arhitekture ter drugo, samozaposleni z izkušnjami grafičnega oblikovanja.

Izbran_a oblikovalec_ka prejme plačilo za pripravljene grafike na natečaju v višini 100 € in s 404 podpiše pogodbo o sodelovanju.

Natečajna naloga: Oblikovanje predstavitvenega letaka in po izboru priprava pasice ali priprava grafike za IG story. Obvezna je uporaba osnovnih značilnosti grafične identitete 404 (barve, logotip, pisava). Grafike želijo, da so pripravljene v duhu 404.

Rok za oddajo je 10. oktober. Pripravljene grafike ter svoj portfolio pošljete na e-naslova barbi@404.si in iza.burnik@404.si.

Več informacij ter navodila o natečaju najdete tukaj.

Vir: Mladinski tehnološki center 404