Nova priložnost za mlade podjetnike

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije je objavila razpis, s katerim posameznice in posameznike z inovativnimi in naprednimi podjetniškimi idejami vabi k prijavi v projekt Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR).

Udeleženci bodo med usposabljanjem osvojili vsa potrebna znanja in veščine za uspešen in učinkovit razvoj svoje ideje ter zagon novega podjetja. V okviru projekta RRA LUR zagotovi podporno podjetniško okolje, v katerem lahko uspešno razvijejo in realizirajo lastne poslovne ideje.

Priložnost za razvoj svoje podjetniške ideje bo dobilo 10 udeležencev. Glavne delovne obveznosti in naloge na podlagi razpisa izbranih zaposlenih bodo usmerjene v pridobivanje ključnih znanj, ki so nujna za uspešen razvoj poslovnih idej. V času programa bodo tako pod mentorstvom različnih vrhunskih strokovnjakov in uspešnih podjetnikov prejeli znanja s področja podjetništva, ki jih ob vstopu na samostojno podjetniško pot potrebujejo; vse od razvoja poslovne ideje do izdelave poslovnega modela in načrta, marketinških in promocijskih aktivnosti, poslovne komunikacije, upravljanje z IKT, pridobivanje virov financiranja, osnovna pravna ter finančna znanja ipd. Zagotovljeno bo tudi ustrezno delovno okolje po principu co-workinga.

Razpis je objavljen tukaj, rok za prijavo je 25. marec 2024.

Vabijo vas tudi tudi na predstavitvi projekta in prijave na razpis, ki bosta potekali preko video povezave Zoom:

  • v torek, 5. marca 2024, ob 11.00; prijave zbirajo tukaj
  • v ponedeljek, 19. marca 2024, ob 11.00; prijave zbirajo tukaj

Udeleženci bodo v projekt vključeni predvidoma 1. maja 2024.

Vir: MOL