Vabljeni k soustvarjanju programa Mladih zmajev v letu 2024

Mladi zmaji tudi letos vabijo organizacije, društva, zavode in posameznike, k soustvarjanju programa za mlade v letu 2024. Poleg rednega programa javnega zavoda, program in priložnosti krepijo s sodelovanjem in povezovanjem z organizacijami, ki pripravljajo programe za mlade na različnih področjih.

Z javnim povabilom želijo mladim iz območja Mestne občine Ljubljana zagotoviti širok izbor aktivnosti in dodatne priložnosti za aktivno participacijo. Pri soustvarjanju programa sledijo poslanstvu Mladih zmajev in spodbujajo izvajanje programov pri katerih imajo pomembno vlogo mladi, bodisi kot izvajalci programov ali aktivni udeleženci, ki pridobivajo znanja in vseživljenjske kompetence.

Rok za prijavo programa je nedelja, 17. 3. 2024 do 24.00. V primeru neporabljeni sredstev na prvem roku bo razpisan drugi rok javnega povabila, ki bo objavljen najkasneje do 7. 4. 2024.

Prijavitelj lahko za posamezni prijavljeni program,  ki ga izvaja v skladu s sklenjeno pogodbo z javnim zavodom, prejme financiranje do 5.000,00 €.

Več informacij o razpisu ter prijavnico najdete tukaj.

Vir: Javni zavod Mladi zmaji