Novi brezplačni programi vadbe za začetnike

V okviru programa Ljubljana je šport se to pomlad uvaja dva nova brezplačna programa, namenjena predvsem začetnikom. To sta Gremo na funkcionalno vadbo v naravo in Gremo na jogo.

Funkcionalna vadba je dostopna vsem, saj poteka v mestnem okolju in je primerna za vse udeležence, ne glede na starost ali telesno pripravljenost. Ena glavnih prednosti te vadbe je, da se lahko prilagodi posameznikovim zmožnostim, starosti in telesni pripravljenosti, kar omogoča varno in učinkovito vadbo za vsakogar. Vadba bo potekala od aprila do konca junija 2024 ob torkih in četrtkih od 17.00 do 18.00 in od 18.00 do 19.00. Ob torkih bo vadba potekala v parku Tivoli, ob četrtkih pa na igrišču ob Fužinskem gradu.I zbirate lahko med dvema skupinama, prva je namenjena mladostnikom (18 do 30 let), druga pa izkušenim (starejšim od 30 let).

Brezplačni program Gremo na jogo je še en nov program za začetnike, ki ga uvajajo to pomlad in s katerim se šiti ponudbo onkraj klasičnih oblik športne vadbe. Vadba bo potekala od 8. aprila do 15. junija 2024.

Podrobni termini vadb so na voljo tukaj.

Vir: MOL