Pomoč pri organizaciji 30. Mednarodnega festivala Imago Sloveniae

K sodelovanju vabijo prostovoljke in prostovoljce za pomoč pri organizaciji uveljavljenih mednarodnih glasbenih festivalov Imago Sloveniae, Poletje v stari Ljubljani in Noči v stari Ljubljani. Vsako leto organizirajo več kot 80 koncertov klasične, jazz in etno glasbe, ki se jih udeleži več kot 80.000 obiskovalcev. To leto obeležujejo že jubilejnih 30 let delovanja.

Vabijo vse, ki si želijo pridobiti izkušnje na področju organizacije glasbenih dogodkov, koncertov in mednarodnih festivalov. Z njimi boste ustvarili nepozabno festivalsko izkušnjo, ki brez vaše pomoči ne bo mogoča.

Nudijo vam izkušnje iz dela v mednarodnem okolju, možnost opravljanja študijske prakse, druženje z glasbenimi ustvarjalci iz Slovenije in tujine in še marsikaj. Po zaključku dela lahko prejmete tudi potrdilo o sodelovanju.

Delo bo obsegalo organizacijo festivalov in dogodkov, raznovrstno logistiko v času prireditev, delo na koncertnih in festivalskih prizoriščih, skrb za mednarodne festivalske goste.

Vaše pomoči bodo veseli že pred začetkom festivala pri distribuciji promocijskih materialov.

Vsi zainteresirani pošljite na imago@siol.net svoje morebitne dosedanje izkušnje in področje dela, ki vas najbolj zanima. O terminu uvodnega skupnega sestanka boste naknadno obveščeni.

Čas prireditev:

  • 30. Mednarodni Festival Imago Sloveniae in Poletje v stari Ljubljani 2018: 13. 6. – 25. 8. 2018
  • 30. Mednarodni festival Noči v stari Ljubljani: 23. – 25. 8. 2018

Več informacij najdete tukaj.