Pomoč pri projektu Punčka iz cunj

Slovenska fundacija UNICEF vabi vse, ki si želite novih znanj in izkušenj ter ste zagovorniki otrokovih pravic, da jim priskočite na pomoč pri razstavi UNICEF-ovih Punčk iz cunj na Ljubljanskem gradu. Potrebovali bi prostovoljce, ki bi bili pripravljeni dežurati na razstavi v izbranih terminih in se pogovarjati z obiskovalci. Zaželeni sta komunikativnost in pozitivna energija.

”Punčka iz cunj je igrača, ki je poznana v vseh kulturah sveta. Marsikateremu otroku je že v preteklosti predstavljala družbo, danes pa simbolizira otroka iz države v razvoju, ki potrebuje našo pomoč. S projektom UNICEF zbira sredstva za cepljenje otrok proti šestim nalezljivim otroškim boleznim (davica, ošpice, oslovski kašelj, otroška paraliza, tuberkuloza in tetanus) v državah v razvoju. Stroški cepljenja enega otroka proti šestim otroškim nalezljivim boleznim v povprečju znašajo 20 eur.”

Pomoč potrebujejo od 5. do 30. 12. 2018 – dopoldan (10.00-15.00) ali popoldan (15.00-20.00) *za dneve, ko imate čas, se naknadno dogovorite.

Za vse dodatne informacije pišite na: neja.copi@unicef.si.