Video delavnica

SCCA vabi na video delavnico vse, ki se želite seznaniti s produkcijo videa, od razvoja ideje in scenarija do snemanja, montaže in post-produkcije.

Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima produkcija videa, zlasti mladim od 15 do 30 let. Na delavnici boste ustvarili umetniški video (na podlagi svoje ideje) ali pa se z videom spoznali kot orodjem, npr. za dokumentacijo projektov. Cilj delavnice je, da vsak udeleženec z mentorjem razvije svojo idejo in ustvari video, ki bo na koncu tudi predstavljen na javni projekciji.

Delavnica se bo začela z uvodnim predavanjem o osnovah ustvarjanja gibljive slike in s predstavitvijo idej. Sledilo bo intenzivno praktično delo (snemanje, montaža) pod mentorskim vodstvom.

Na delavnico se lahko prijavi vsak, ki ga to področje zanima, predhodno znanje s področja video produkcije ni potrebno. Ob prijavi pošljite kratek sinopsis svoje ideje oz. videa, ki ga boste na prvem srečanju tudi predstavili. Na kratko napišite, zakaj se želite delavnice udeležiti. Sprejeli bodo največ 12 udeležencev.

Prijave pošljite do 26. novembra na naslov: info@scca-ljubljana.si.

Kotizacija: dijaki 10 EUR, študenti 15 EUR, ostali 20 EUR (cena vključuje DDV). Kotizacijo boste poravnali na prvem srečanju.

Urnik delavnice najdete tukaj.